GAZİANTEP / NİZİP - Adaklı Ortaokulu

Nis

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında 8/A sınıfı öğrencilerimizden Sibel YAPICI Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yüzme müsabakalarında farklı dallarda 4 2.lik ve 4 de 1. lik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı öğretmenlerini, okul idaresini ve kendisini sürekli destekleyen ailesine gurur verdi. Başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzun eski öğretmenlerinden Burak ÖZDEMİR'in emekleriyle 5.sınıfta oluşturulan Küçükler Badminton takımımız geçen yıl Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçükler Badminton Turnuvasında 3.oldu. Bu yıl yine Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçükler Badminton Turnuvasında Beden Eğitimi öğretmenimiz Remziye ERCAN'ın emekleri ve öğrencilerimizin yoğun gayretiyle Gaziantep İl Birinciliği'ni elde etti. ŞAMPİYON ADAKLI ORTAOKULU !

Ekm

2020-2021 Eğitim – Öğretim yılında okulumuz İngilizce öğretmeni Büşra ULUKUŞ tarafından yürütülen 7. sınıflara yönelik olan "Multiple Intelligent Twinners" isimli eTwinning projesi başlıyor.

Projenin amacı öğrencilerin ingilizce öğrenimlerini kolaylaştırmak, farklı okullar ve öğrencilerle iletişim ve işbirliği içine girerek gerçek hayatta ingilizce dili kullanımı tecrübesi yaşatmak,farklı zeka türlerine hitap eden aktivite ve çalışmalarında web 2.0 araçlarını  kullanarak öğrencilere eğlenerek öğrenme fırsatı sunmaktır. Bir dönem boyu sürecek olan bu projeye, öğrencilerimiz ve okulumuz adına başarılar diliyoruz.