Adaklı Ortaokulu

Vizyon: HAYATLARI AKIŞINA BIRAKMIYORUZ, BİZ ŞEKİLLENDİRİYORUZ.

Misyon: MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER İLE EVRENSEL DEĞERLERİ SENTEZLEMİŞ, TAM DONANIMLI İNSAN YETİŞTİRMEK.

Başarılar: 2007 YILINDA TRAFİK KONULU RESİM YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2009 YILINDA TRAFİK KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2008 YI8 YILINDA OKS´DE İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 201O YILINDA KÖY OKULLARI ARASINDA VOLEYBOL VE BASKETBOL DALLARINDA BİRİNCİLİK, 2011 YILINDA ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2012 YILINDA ÖZEL AFİTAB KOLEJİNİN 3.SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLEDİĞİ MASAL ANLATMA YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK 2012 YILINDA İLÇE GENELİNDE YAPILAN YIDIZ ERKEKLER VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA İLÇE İKİNCİLİĞİ 2012 YILINDA 25 ARALIK GAZİANTEP´İN KURTULUŞU KAPSAMINDA DÜZENLENEN KROS YARIŞMASINDA KÜÇÜK ERKEKLERDE İL BİRİNCİLİĞİ 2019 Futsal il dördüncülüğü 2019 Yıldızlar Futsal İlçe 1.liği

Saatler: 08:30 - 15:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (541) 971 99 89

WEB - https://adakliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Adaklı Mah.Atatürk Caddesi No 1 Gaziantep / Nizip

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Adaklı köyünün eski ve halk tarafından kullanılan ve bilinen adı keret tir Kültür BARAK TÜRKMENLERİ kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır. Tarihi ve turistik yerler Tarihi yerlerin başında köyün kuzeyinden girişteki iki gözlü Paşa Köprüsü, 1,5 km uzaklıktaki Mamalanda bulunan Şehr-i Mamalan yerleşim kalıntıları, Köyün aşağı camisinde bulunan minaresinin Selçuklu mimari sanatını yansıttığı kaydedilmektedir. Turistik yer olarakta Akpınar Mesire Alanını sayılabilir.

Adres - Adaklı Mah.Atatürk Caddesi No 1 Gaziantep / Nizip

Ulaşım GÜNDE 5 DEFA BELEDİYE OTOBÜSÜ İL MERKEZİNE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR VE HER GÜN İL MERKEZİNE KÖY OTOBÜSLERİ GİTMEKTEDİR.AYRICA PAZARTESİ VE CUMA KÖY OTOBÜSLERİ İLÇE MERKEZİNE GİTMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 30 KM, İLÇE MERKEZİNE 28 KM UZAKLIKTADIR.